Ken Claude og Canada Goose outlet

Ken Claude er i Frankrike en av de viktigste distributørene Canada gås, North Face og Pyrenex. Klær kaldt, frakt, sportsklær, vintage, skinn, ulike hele året.
Ken Claude er fin butikken som nabolaget tenåringer elsker. Det ble skapt av to brødre, Canada Goose outlet  morsom og vennlig samarbeider siden 1973!
Første grossist, produsent av klær skinn og skinn, «Ken Claude» blir liten importør av Jeans og sportsklær laget i USA. Levis, Lee, Fruit of the Loom, Hanes gjennom skjerf bandanas, «Ken Claude» er canada goose jakke  blant de første til å distribuere disse merkene i Europa og holdt dem lojale.

Det er en ekte Ali Baba hule, fordi de holder alle deres lager. Spurte dag modeller de gjør 15 eller 20 år siden! Selv om de har stanset produksjonen i lang tid

canada goose herre jakke 

(i begynnelsen, gjorde de klær lær), de fortsetter å distribuere merker jeans som Wrangler, Lee, frukt veven, Dickies, North Face og Canada gås, brukte klær, sko og skjerf. Valget er fantastisk.

Canada gås, merket i øyeblikket, de to brødrene solgte den for 8 år. Det er i dag en papp. Det er utrolig canada goose norge for en frakk til 500 euro! Hvis de selger mye, er det canada goose jakke pris gjennom Paris trendy tenåringer som begynte å bære og som lanserte mote Canada gås. Jeg må si at det er av god kvalitet og kundene vet. Strøk er gjort i Toronto, Canada, av en familie-eid selskap. Det beste materialet er brukt og beste fjær av gjess canada goose billig.

canada goose chateau parka 

Siden jakker i Lær og tilbehør, finner du nyeste sports jakker, å bomber, gjennom caban skinn,

canada goose outlet

teddy eller med nye aksjer jakker «Ken Claude» av 70 og 80. Området er meget bredt og canada goose chateau parka outlet strekker seg til belter, chapkas, hansker, komme og finne et utvalg av flere tusen artikler, klær som passerer gjennom aldre og mønstre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *